Saturday, September 24, 2011

12 days to go!

Hello! How are you guys? How's you weekend? Banyak attend open house?hehe..mine,just doing great! Kalau kat KL raya sebulan so open house every weekend la! tu yang best boleh makan banyak,tapi kena ingat jugak jangan sampai badan pun naik! Scary okay..hehe..

Just quick update today sebab sekarang tengah busy nak buat persiapan majlis I.. Majlis perkahwinan I yang pertama..hahaha..dan yang terakhir..InsyaAllah! Amin..Diam tak diam tinggal lagi berapa hari je lagi status I akan bertukar and perasaan nervous tu memang la ada tapi I try cool down sebab taknak terlalu nervous,nnt semua kerja tak jadi..:)

Majlis I on 9hb october and solemnization on 8hb mlm after Isya' and I harap sangat majlis akan berjalan dengan lancar dan tetamu semua puas hati..Kepada followers,jemput la datang majlis I nnt..dekat gombak je..hehe..Kalau nak kad,bg alamat I pos kan..hehe..

Doakan I selamat menjadi isteri kepada MOHD NASEER NASARUDIN dan doakan I menjadi isteri yang solehah dan doakan I dapat anak2 yg sihat dan comel..hihihi..semoga ikatan ini berkekalan selamanya..amin..
Okay lah,nnt kalau free I update lagi,k?

thanks for reading my entry!

Wednesday, September 14, 2011

# wordless wednesday


less than 1 month :)