Sunday, January 16, 2011

The Next Yuna!

hye uoolllsss!

Lepas baca entry cik epal,terus bukak you tube nak dengar this girl nyanyi..sedap ke? cik epal kata dia nyanyi sedap and then nk gak dengar dia nyanyi...After dah search semua,loading pun lama gila sampai naik fed up dah tapi pasal Najwa Latif aku sanggup!haha..pssstt!..Gila awesome dia nyanyi..comel je secomel tuan nye...bagus dik! salute la kat you sebab hebat nyanyi and main instruments tu semua..awak memang berbakat la..good jobs!

Ini bukan entry bodek tau korang!huhu..she's talented gila..suara lunak sangat and lagu dia cipta sendiri tu sedap..carta hati kot..huhu..dengar sikit je video2 dia ni sebab tau la kan internet macam mn..lembap!

nnt korang search la dia kat you tube..search najwalatif..memang tak sia-sia ah korang search..



p/s: dik,awak comel!heee

Wednesday, January 12, 2011

Sekitar Majlis Pertunangan

As you all know,9 Jan 2011 was a great day I ever had..I am so happy because I'm engaged!huhu..wah..terharu tau,rasa macam tak pecaya je yang kami dah bertunang sebab yela kitaorang pun tak sangka sampai tahap ni..Pape pun Alhamdulillah sebab everything berjalan dengan lancar dan sempurna..Ucapan terima kasih kepada kawan2 yang sudi datang and kepada sedara-mara yang datang hulurkan bantuan..Thanks!..huhu..

Semoga pertunangan kali ini menjadi 1 titik permulaan kearah kehidupan berumahtangga..semoga apa yang dirancang untuk masa hadapan berjalan dengan sempurna dan diberkati Allah..hehe..bebel banyak pulak..Jom tengok pictures!










P/s: thank you korang semua sbb dtg!muah!..Sorry kalo tak dapat nak layan sangat time majlis..hehe..nnt I kawen semua kena datang okay?hehe..

thank you for reading this entry!

Monday, January 10, 2011

I'm engaged!

my fiancee and I

Sunday, January 2, 2011

3 Hari berturut-turut Dating..

Happy sangat sebab dapat dating dengan hubby before status kitaorang bertukar..hehe..3 hari dating,best sangat sebab dapat spent time together..I tengok wayang and makan-makan kat tempat yang best je..Tak buat apa sangat pun..he2..tapi bila dah keluar dengan yang tersayang,memang la semuanya indah2 je..


1st day kami pergi Jalan TAR sebab nak cari shawl..pusing2 jap je kat situ sebab orang banyak sangat..haish..pening kepala bila tengok orang banyak nieh..after that terus pergi Timesquare sebab tu je yang dekat dengan Jalan TAR..huhu..parking dekat Sg Wang and tengok2 gadget dekat situ..My hubby nak tengok GPS,and dia kata nak beli sebab takut sesat kat KL..haha..sekali skala sesat apa salahnye kan? Nanti nak jadi orang KL gak.huhu..


Kat Timesquare kami tengok wayang citer hantu korea..My ex haunted lover kot kalau tak silap and lunch dekat The Chicken Rice Shop..hehe..


I love you!


Dia cakap dia handsome bila macam nie..LOL


Banyak tak kami makan?hu

Day 2


Kat dining hall kat IKEA..



sedapppp tau!!! yummy!


Kat IKEA..survey2 furnitures..hak3



Day 3

We decided nak pergi Putrajaya sebab jauh sikit and taknak pergi tempat yang sama je..huhu..we went to Alamanda and planning to go to Botanical Garden after that tapi tak kesampaian sebab dah nak malam lagipun my hubby nak jumpa kawan dia..huhu..just tengok wayang and shopping sikit2 je..teman hubby beli barang dia..he2..and makan dekat rasamas..

At last dapat makan tapioca dengan ice cream tu dekat Rasamas! Sedap tau! pastu beli face mist kat Etude House..yeayy! dapat gak beli..he2..pastu pegi ambik gambar kat Putrajaya!  

okay la guys..thanx 4 reading! daa...


p/s: pics kat Putrajaya tak transfer lagi!hoho

Saturday, January 1, 2011

Ikea with my hubby..

hye uuolls! happy new year!

Tahun baru ni korang pergi mana je? Celebrate new year kat mana? I pergi Ikea dengan hubby tengok furnitures and makan meatballs!haha..loser kan? takpelah,at last dapat jugak makan takdelah I kempunan nak makan meatballs..hehe..sedap! puas hati..kahkahkah..evil je gelak sebab happy dapat rasa daim cake jugak..terharu mak!haha..

Tadi kuar lambat dalam pukul 4..terus pergi Ikea makan2,tengok kat showroom tu..amik2 gambar..huhu..after that I pergi Shah Alam jumpa kawan my hubby..jumpa kat uptown shah alam..borak2 kejap dalam pukul 9 lebih I dah balik dah..haruslah balik awal! Nanti habis lah kena marah dengan Bonda..haha..Baik tak I?muahaha..Lagipun perempuan mana boleh balik lambat..tak elok..tak manis dipandang..okay?huhu..daaa..thank you

p/s: Can't wait for next Sunday!huhu..Al fatihah buat Faizal Yusof (ex-hubby nana)

xoxo